Combinam smart design-ul cu tehnologii inovative pentru a concepe branduri de succes.

Web&Mobile App, SEO, Analytics, Branding, Advertising, Marketplace,…sunt doar cateva servicii pe care le oferim.

Într-o piață aglomerată noi facem diferența cu pachete complete de servicii digitale unice, creative și funcționale. Noi nu construim doar website-uri, noi construim Sisteme EMO (emoționale), un ciclu profesional de branding, design, dezvoltare și marketing. Combinăm toate softurile și canalele digitale în proiectele noastre ca sa atingem cât mai rapid și eficient obiectivele clienților noștri.

eCommerce

Dezvoltăm și administrăm magazine online de orice complexitate. De asemenea venim cu noi strategii de marketing pentru eMAG Marketplace si CEL Marketplace pentru a vă maximiza eficiența și optimiza bugetul de marketing.

Friendly Support

Analizăm site-ul dvs. pentru a obține o perspectivă clară asupra situației curente și a potențialelor îmbunătățiri. Vă oferim sfaturi, consultanță și vă ținem la curent cu ultimele tendințe ale pieței.

Marketing Design

Brandul este modul în care clienții dvs. vă văd afacerea. Vă ajutăm să modelați imaginea care vă reprezintă vizual și profesional. Îmbunătățirea designului v-a crește impactul publicului și v-a stimula vânzările.

Google & Social Advertising

Dezvoltăm campanii promoționale de succes prin utilizarea datelor și a informațiilor de pe fiecare canal. Măsurăm și analizăm ratele de conversie în diferite etape ale proceselor de vânzări pentru a reduce costurile și pentru a crește vânzările.
image07

Web Development.

woman-laptop

Ui/Ux Design.

macbook-table-boroda

Seo & Marketing.

Noi nu cream doar visual content, noi cream o intreaga poveste.

BlackStar Team este pasionată de Design, Copy Writting, eCommerce, Marketing, fiind specializată în creșterea vânzărilor, eMAG & CEL Marketplaces, Search Engine Optimization, Social Media Advertising și Branding design.

Nu mai pierde timpul. Hai sa iti construim visele.