Now Reading
Regula Celor 5 ore, Sau Cum Să Atingi Succesul Lui Bill Gates

Regula Celor 5 ore, Sau Cum Să Atingi Succesul Lui Bill Gates

O regulă simplă și eficientă urmată de cei mai de succes antreprenori ai timpului nostru.

Câte CĂRȚI de auto-dezvoltare ai citit, la câte seminarii ai participat, câți BANI ai cheltuit deja pentru a găsi calea către succes și creșterea carierei. Și, în același timp, simpla regulă pe care miliardarii o respectă astăzi are peste 300 de ani – regula de cinci ore.

Astăzi, mulți dintre fondatorii industriei IT aderă la ea, dar rădăcinile sale pot fi găsite cu mult înainte de epoca Internetului, computerelor și telefoanelor. Regula de cinci ore a fost inventată de Benjamin Franklin. Trăind în secolul al XVIII-lea, el și-a urmat clar regula de succes: de cinci ori pe săptămână a dedicat o oră lecturii. Astfel, el s-a dezvoltat mereu și a învățat lucruri noi.

Nu este surprinzător, cei mai de succes antreprenori ai timpului nostru urmează exemplul lui Franklin. Business Insider scrie că unul dintre cei mai mari investitori din lume, Warren Buffett, petrece șase ore pe zi citind ziare. Bill Gates gestionează peste 50 de cărți pe an, Mark Zuckerberg citește câte o carte în două săptămâni. Despre Elon Musk se spune că în copilărie putea citi două cărți pe zi.

CUM SĂ ÎNVEȚI REGULA CELOR 5 ORE?

Nu este necesar să fii Bill Gates pentru a înțelege cât de important este să înveți constant lucruri noi și, în plus, să o faci într-un mod structurat. Este important să știi exact ce cunoștințe noi dorești să dobândești. Studiul pe blocuri tematice va facilita selecția literaturii.

Cu toate acestea, este important nu numai să iei în considerare ce și cum studiezi, ci este important și atunci când îl faci. Trebuie să alegi un moment specific când vei citi CĂRȚI. De exemplu, stabilește-ți o oră în fiecare zi și respectă acest regim. Notează-ți întrebările care apar în timpul lecturii. Se presupune că în timpul unei plimbări gândim cel mai limpede, așa că de ce să nu ieși în aer curat după ora alocată. În acest fel, vei putea reflecta și înțelege tot ceea ce tocmai ai învățat.

Să citești cărți bune este ca și cum ai purta o conversație cu cei mai de seamă oameni ai secolelor trecute. – Descartes
Pros

Eclectic and evocative soundtrack

Rhythm gameplay

Tough challenge

Cons

Woefully out of place

Pacing slows

Exploration sequences feel drawn out

What's Your Reaction?
Excited
3
Happy
0
In Love
1
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Black Star. All Rights Reserved.

Scroll To Top