Now Reading
Emily Ratajkowski a pozat *Nude* pentru Treats Magazine. Atenție (18+)

Emily Ratajkowski a pozat *Nude* pentru Treats Magazine. Atenție (18+)

+5
View Gallery

Flashback până în martie 2012, când revista erotică Treats a prezentat-o pe faimoasa americancă Emily Ratajkowski, de origine britanică, dezbrăcată pe copertă și în restul paginilor sale glorioase. Fotograful Steve Shaw a încadrat-o într-un mix frumos de nuduri artistice în culori și nonculori. Datorită design-ului minimalist, accentul este îndreptat 100% pe Emily – ceea ce o face perfectă!

ATENȚIE, URMEAZĂ POZE 18+

Emily Ratajkowski pozează Nude în cel de al trei-lea număr al revistei. Acesta nu mai este disponibil în tipar, dar poți face rost de o copie digitală de pe site-ul oficial Treats.

În prezent, cariera lui Emily este în continuă evoluție, câștigând adorație din partea bărbaților și femeilor din întreaga lume. De când a pozat în Treats, ea a apărut în videoclipul Blines Lines de Robin Thicke, care a stârnit multe controverse pentru temele sale sexiste. În ciuda acestui fapt, melodia a ajuns pe #numărul1 în 25 de țări, inclusiv în Australia. Emily a jucat în filmul Entourage, apoi în rolul de amantă a lui Ben Affleck în Gone Girl. Primul ei ROL PRINCIPAL a fost în drama „We Are Your Friends” din 2015, unde s-a filmat alături de fostul adolescent, Zac Efron.

SUSȚINĂTOARE A DREPTURILOR FEMEILOR

De asemenea, Emily găsește timp pentru a fi o susținătoare a drepturilor femeilor, în special a celor sexy. Emily spune că se bucură de libertatea de exprimare sexuală și se referă la abilitarea femeilor de a profita de sexualitatea lor. Cu siguranță, vedeta nu se va limita doar la aceste poze – iar noi urmărim NON-Stop activitatea sa de pe Social Media și din lumea mondenă. Pentru că întotdeauna există loc pentru încă câteva poze goale, ce-i scot în evidență frumusețea și feminitatea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Black Star. All Rights Reserved.

Scroll To Top